Datum: 13.03.2013
Vložil: Zdena Vébrová
Titulek: divoký vepřový guláš
Přísady: 750g vepřové plece, lžíce sádla, 4 velké cibule, lžička mletého kmínu, 2lžíčky i méně pepře, lžička zázvoru, 2 lžičky ml. papriky, 6 kuliček nového koření, 6 kuliček jalovce, 1 bobkový list, 3 stroužky česneku, 2 lžíce kečupu, kostka masoxu, sůl, jíška. Postup: na oleji osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, všechno koření, prolisovaný česnek, zalijeme a dusíme v tlakovém hrnci asi 25 min. Po uvaření vyjmeme koření, jak se nám povede, přidáme kečup a zahustíme jíškou. Podáváme s knedlíkem nebo s chlebem. Přeji dobrou chuť.