Datum: 02.11.2012
Vložil: Vébrová
Titulek: Ledinkový citron
Jak si dobře uskladnit citron a mít ho vždy po ruce.4 kusy citonu , celé operu a osuším a dám si je do mrazáku zmrazit. Mám ho kdykoliv připraven k použití. Vydrží tam i půl roku. dykoliv ho potřebuji vyndám a používám: strouhám ho na slzičky na struhadle. Dávám ho když peču maso, ryby, pomazánky, strouhám na rybí konzervu, když peču buchtu, bábovku. Strouhám do čaje z medem. Do nekterých polévek. Záleží jen na vás kde ho snesete.Citron se strouhá celý i s kůrou. Dříve mě vždy splesnivěl, třeba do týdne. jsem z ledinkového citronu nadšená, už ho jinak nepoužívám jen zamrazený, i do omáček, hlavně do svíčkové. Je to jednoduchý vynález. Vyskoušejte uvidíte, že mě dáte za provdu.Dnes je doba šetření,nekupuji abych to vyhazovala.Vždy po použití ho vracím do mrazáku. Pěkný den.